2015. augusztus 11., kedd

"Kencék" II.


Mert említett már korábban, más  "kencéket" is, ebben a bejegyzésemben: http://motherinseesaw.blogspot.hu/2015/07/a-heti-gasztronomiai-tipp.html
 
Oda nem tettem fel mindről képet, de ma készítettem megint kenőkéket, egy tojáskrémet, és egy húsos-májas krémet.
 
Tojáskrém: három tojás, 10 dkg vaj, egy kicsi vöröshagyma fele, egy kávéskanál mustár, petrezselyemzöld, kevés ételízesítő.
 
Csirkehúsos-májas krém: levesből megmaradt hús, máj kb 15-20 dkg-nyi mennyiség, egy tojás, egy kis fej vöröshagyma, 10 dkg vaj, bors, majoránna, ételízesítő.
 
Együnk hozzá sok paradicsomot, paprikát, uborkát! Jó étvágyat!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése